top of page
Caută

Cum a luat nastere Creative Academy?

Avand o experienta de peste 10 ani in domeniul beauty, Alexandra Ardelean a luat decizia sa infiinteze o Academie in care accentul cade pe cursant si evolutia lui.

Dupa ce s-a perfectionat si a verificat mai multe sisteme de invatamant in domeniul beauty atat in America, Europa cat si Rusia a realizat o programa unica care ofera un suport real si complet fiecarui cursant care trece pragul Academiei.

Nu imi doresc sa fac cursuri 'la gramada' cu 10 cursante. Vreau calitate si nu cantitate. Fizic nu ai cum sa livrezi aceeasi calitate la 3 persoana sau la 10. Alexandra Ardelean


Ce o diferentiaza fata de restul make-up artistilor este ca a ales mereu calea mai grea si provocatoare astfel a participat la zeci de competitii obtinand astfel titluri ca Dubla Campioana Nationala, Locul 1 European si Locul 5 Mondial.


Avand acest istoric, astazi se ocupa de pregatirea cursantelor pentru concursuri si isi doreste ca ele sa obtina cele mai bune rezultate.


Creative Academy a luat nastere atunci cand am observat o mare nevoie in piata. Multe scoli fac cursuri la gramada fara sa fie cu adevarat interesati de cat de multe inteleg cursantele si evolutia lor. Pentru ca imi doresc ca ele sa creasca si sa se dezvolte frumos, suntem prima scoala din Romania care a introdus programul After Care.

Alexandra ArdeleanInfiintata in anul 2018, Creative Academy a inregistrat o adevarata crestere astfel ca am inceput sa ne digitalizam si sa avem partea de cursuri online.


Incepand cu anul 2020 alaturi de Alexandra Ardelean a venit si Jessica Dobre. Ea este Manager Executiv si Trainer in cadrul academiei.


Au crescut din punct de vedere al trainerilor si isi propun ca pe viitor sa creasca si mai mult. Incepand cu anul 2021 au deschis si in Bucuresti iar pe viitor isi doresc sa ajunga in cat mai multe orase.


Un inceput promitator, o evolutie pe masura si abia asteptam sa vedem ce surpriza urmeaza in viitor din partea echipei Creative Academy.


Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok
bottom of page