top of page
Caută

Cât costă un curs de make-up?


Aceasta este prima întrebare pe care o primim de cele mai multe ori atunci când o cursantă își dorește să se înscrie la curs.


Nu spun că este greșit, dar nu ar trebui mai întâi să vedem ce se oferă în cadrul cursului? Ce vei învăța? Cu ce te va ajuta in mod real acest curs?


De multe ori am avut parte de cursante care au venit la noi de la alte cursuri cu preț super redus sau chiar din contră cu prețuri bombă ( aici credeți-ma bombă înseamnă super exagerate) deoarece informația nu a fost foarte clară, nu se simțeau pregătite să lucreze în domeniu sau pur și simplu își doreau să facă parte din programul After Care (vă voi prezenta în alt articol acest super program).


Așa că este mometul să facem puțină "lumină" la acest capitol, al prețului și să discutăm ce cuprinde defapt acesta. Fiind trainer deja de 7 ani, și makeup artist de peste 11 ani voi aborda acest subiect strict din punctul meu de vedere.


Ce conține sau ce ar trebui să conțină prețul cursului de machiaj?

  1. Programa de curs. Ce vei învăța concret, câte lecții dar mai ales câte ore/lecție? Vei avea și partea teoretica, cât din curs este parte teoretica?

  2. Experiența și expertiza trainerului. Cine îți va preda cursul este cu adevarat pregătit? Cum lucrează cursantele și mai ales care este raportul de succes al cursantelor? De exemplu la noi 9 din 10 cursante care finalizează cursul de inițiere lucrează mai departe, fie că este part time sau full time.

  3. Produsele sunt foarte importante. Ce produse se folosesc în cadrul cursului? Daca ai parte de o gama mai variata de produse profesionale vei putea astfel după finalizarea cursurilui să știi exact produsele care îți plac și astfel vei face o economie reală fără să mai trebuiască să cheltui bani să testezi produsele.

  4. Numărul de persoane care participă la curs. Trebuie să acorzi o mare atenție la câte persoane vor face parte din curs deoarece atenția trainerului va fi împărțită la atâtea persoane. Din punct de vedere al trainerului eu una lucrez cel mai bine și am rezultate bune cu maxim 3-4 pers. Nu am înțeles niciodată cum poți să oferi calitate când predai la 10 pers odată. Știu că aici anumite colege se vor "aprinde" dar acesta este adevărul, nu ai cum să faci cantitate și calitate. Din punct de vedere financiar este foarte rentabil dar aș prefera să cred că obiectivul fiecărui trainer este să ofere calitate și să ducă cursantul la cea mai buna formă a lui.

  5. Ce alte beneficii vei mai avea? De exemplu noi după finalizarea cursului rămânem în legătură cu fetele noastre, le oferim diferite oportunități de a realiza portofoliul lor, prezentări de modă, partea de training extra gratuită,joburi plătite, etc.

  6. Locația de desfășurare a cursului. Nu trebuie să fie cea mai luxoasă dar trebuie să te simți bine la curs, să îți placă mediul înconjurător și chiar să te inspire.

  7. Pachete promoționale. De exemplu noi la cursul de machiaj oferim un set de pensule CADOU. Verifică mereu dacă sunt diverse oferte pentru cursul la care vrei să te înscrii.


Ei bine vedeți, prețul este format din mai multe aspecte. Cred că ar fi mai important să le vedem pe toate acestea și apoi să întrebăm cât costă. Ce se oferă, ce primim și cum va arăta parcursul nostru la curs.


Dacă îți dorești și tu să pornești în acest domeniu, și vrei să faci parte din comunitatea nostra, mai jos ai mai multe informații legate de prețul cursului.


Aceste prețuri sunt valabile la data acestui articol, urmând ca in anul 2023 sa fie o ușoară modificare.

291 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

コメント


  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok
bottom of page