top of page

Alexandra Ardelean

213170438_4273953425958903_5346205866411611704_n.jpg

Award Winner Make-up Artist

Alexandra Ardelean este Dubla Campioana Nationala la Make-up, Locul 1 European, Locul 5 Mondial .

Cu o experienta de peste 8 ani de zile, Alexandra a studiat arta machiajului atat la noi in tara cat si in strainatate in tari precum Rusia si America

 

Este fondatoarea primului magazin de cursuri online specializat pe domeniul beauty din Romania, afacere prezentara in cadrul emisiunii Imperiul Leilor la Pro Tv.

 

Este fondatoarea Academiei, Creative Academy unde instruieste fete pasionate de machiaj.

 

Este cunoscuta la nivel international, lucrarile ei au aparut in reviste in America dar si in Europa, precum in Vogue Italia.

Jessica

IMG_6881.JPG

 Pro Make-up Artist & Trainer

A urmat primul curs de machiaj in 2014.

In 2018 a inceput sa lucreze ca make-up artist pe machiaj de eveniment iar de atunci este intr-o continua crestere in acest domeniu.

Lucrarile ei au aparut in reviste nationale (FEMEIA, 2022) si internationale din Europa si SUA. 

Prima coperta de revista in Vigour SUA. 

A machiat pentru designeri cunoscuti precum Catalin Botezatu, Romania Iovan, Clara Rotescu si multi altii. 

A participat la diverse evenimente din Romania. 

A urmat o multime de cursuri de machiaj in Romania cat si in afara tarii. Educatia ei continua sa creasca pentru ca urmeaza cursuri noi in fiecare luna si ii place sa afle cele mai noi trend-uri din makeup! 

codruta.JPG

Codruța Mătiuț

Make-up Artist & Trainer

Mătiuț Codruța Georgiana, make-up artist official .

Intr-un  timp scurt s-a remarcat cu stilul ei intr-o multitudine de evenimente fashion  Timisoara Fashion Week 6&7, Arad Fashion days, Boulevard Fashion Festival pentru cei mai cunoscuti designeri Catalin Botezatu, Tudor Halatiu, Alexandru Raicu, Luna Morgaciova si multi altii cat si aparitii in reviste internationale si 2 coperti in revista Moveux. 

A pornit de la un curs de machiaj de baza cu Alexandra Ardelean, Dubla Campioana Nationala, pana la cursuri de perfectionare cu traineri internationali si nationali.

bottom of page